خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





طرز ساخت بویله

    موادی از قبیل آرد سمولینا ، آرد ذرت ، سویا و... را مواد پایه گویند .


    شما تمام مواد خرد شده از قبیل انواع آرد ها و دانه های خرد شده را در کیسه ای بریزید و درب کیسه را ببندید . کیسه را به مدت ۱ دقیقه به خوبی تکان دهید و بگذارید تمام مواد به یک اندازه بخش شده و به خوبی میکس شوند.

    حالا تمام شرین کننده ها و مواد اسانسی خود را که به صورت مایع هستند از جمله عسل و شیرین کننده های شرکتی و اسانس ها مانند توت فرنگی و... را در ظرفی جدا ریخته و تخم مرغ هارا نیز اضافه کرده و به خوبی باهم مخلوط کنید و در هنگام مخلوط کردن کم کم به آن آب اضافه کنید .

    اگر میخواهید در بویله ی خود از رنگ خوراکی استفاده کنید حالا زمانش فرا رسیده و رنگ را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید .


    حالا پودر مواد پایه را کم کم به آن اضافه کرده و این کار را تا جایی ادامه میدهید که خمیر حاصل جوری باشد که چنگال به سختی به آن فرو برود .


    حالا بویله ها را در سایز های مورد انتخاب درست کرده و آن ها را در ظرفی که آب در حال جوش است به مدت ۶۰ تا ۹۰ ثانیه بجوشانید .

    حالا بویله هایتان را به مدت ۸ ساعت در میان حوله قرار داده تا خشک شوند .

    نکات :


    در بویله هایتان از نمک معدنی استفاده کنید که هم باعث سخت تر شدن آن و در نتیجه استحکام آن در زیر آب می شود و هم باعث جذب سریع ماهی .


    بویله هایتان را زیاد نجوشانید چون تمام املاح و مواد معدنی آن خارج میشود .


    ذرت نیز به دلیل داشتن فسفات باعث سخت شدن طعمه و جذب سریع ماهی میشود . 

    پس استفاده از این مواد را در بویله جدی بگیرید .


    شیرین کننده های قوی را نیز از یاد نبرید.

    بویله ها را در داخل نایلون فریزر ودر یخچال  نگهداری نمایید.


    این مطلب تا کنون 10 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : مواد ,بویله ,حالا ,کرده ,تمام ,هایتان ,بویله هایتان ,اضافه کرده ,تمام مواد ,سریع ماهی ,حالا بویله ,
    طرز ساخت بویله

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده